Bashke

Ja se si të siguroheni që askush të mos zbulojë se keni parë statusin e dikujt në WhatsApp

Nëse dëshironi të fshehni aktivitetin tuaj në WhatsApp, është mirë të dini se ka zgjidhje.

Me këto këshilla, ju mund të fshehni praninë tuaj kur shikoni statuset e WhatsApp.

Aktivizo modalitetin e aeroplanit përpara se të kontrollosh statusin

Një mënyrë e shpejtë për të kontrolluar statusin e WhatsApp pa e ditur askush është të aktivizoni modalitetin e aeroplanit në pajisjen tuaj. Mund ta çaktivizoni manualisht Wi-Fi ose internetin celular, por modaliteti i aeroplanit është krijuar për të çaktivizuar të gjitha sinjalet me valë dhe celulare nga telefoni juaj.

Edhe nëse nuk keni lidhje interneti, prapë mund ta kontrolloni statusin sepse telefoni juaj i ruan përkohësisht ato si të dhëna në cache. Hapni skedën Përditësimet në WhatsApp dhe trokitni lehtë mbi statusin që dëshironi të kontrolloni.

Çaktivizo veçorinë e marrjes së leximit

Funksioni “Leximi i faturave” i WhatsApp-it më së shumti ndikon në mesazhet e dërguara ose të marra. Kur funksioni është i çaktivizuar, WhatsApp nuk do të shfaqë dy “taka” blu nën mesazhet që keni lexuar.

E njëjta gjë vlen edhe për statuset e WhatsApp. Nëse çaktivizon faturat e leximit, WhatsApp nuk do t’i njoftojë ata që po shikoni statusin e tyre. Faturat e leximit janë aktivizuar si parazgjedhje, që do të thotë se duhet t’i çaktivizoni ato.

Hapni WhatsApp-in dhe klikoni në ikonën me tre pika në këndin e sipërm djathtas. Atje, zgjidhni Cilësimet, shkoni te Privatësia dhe fikni çelësin pranë opsionit Lexoni Faturat.

Përdorni aplikacione të palëve të treta

Një mënyrë tjetër për të kontrolluar statusin e WhatsApp pa dijeninë e tyre është përdorimi i një aplikacioni të palëve të treta.

Ju lutemi vini re se aplikacionet e palëve të treta janë kundër Kushteve të Shërbimit të WhatsApp dhe përdorimi i tyre vjen me rrezikun e bllokimit të llogarisë tuaj ose zbulimit të informacionit tuaj personal dhe të hyrjes.

Statuset e WhatsApp

Ngjashëm me platformat e tjera të rrjeteve sociale, përmbajtja e postuar si status WhatsApp do të jetë e disponueshme për 24 orë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por ju mund të tërhiqeni nëse dëshironi. Pranoj Lexo më shumë