Bashke

ARSA, shkrimtarja 10 vjeçare nga Çairi

Arsa Rexhepi është vetëm 10 vjeçare dhe tanimë ka botuar librin e saj të parë “Vjersha për fëmijë”.

Shkrimtaren e re Arsa, e cila është nxënëse e klasë së pestë në Shkollën FIllore “Hasan Prishtina” të Komunës së Çairit e prita sot në Kabinetin tim ku edhe ma dhuroi librin e saj me poezi të mrekullueshme.

Kësaj nxënëse të shkëlqyeshme i urova të arrijë majat e suksesit dhe e inkurajova që mos të ndalojë asnjëherë në synimet e saja sepse ajo tanimë është një shembull i shkëlqyeshëm për gjithë shoqërinë duke qenë shkrimtare në një moshë kaq të re.
Unë personalisht dhe institucioni që drejtoj Komuna e Çairit gjithmonë mbështesim pa masë talentet e tilla, që na bëjnë të ndjehemi krenarë me të arriturat e tyre.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por ju mund të tërhiqeni nëse dëshironi. Pranoj Lexo më shumë