Bashke

WhatsApp, me opsion të ri për adhuruesit e “meme”-ve

Adhuruesit e “meme”-ve tani kanë edhe një platformë tjetër për të shfaqur krijimtarinë e tyre. WhatsApp ka shtuar opsionin për të krijuar, ndryshuar dhe shpërndarë ‘stickers’ të personalizuar sipas shijeve tuaja, pa qenë nevoja për programe shtesë.

Për të krijuar një ‘sticker’ nga një imazh, hapni aplikacionin WhatsApp dhe bisedën ku doni ta dërgoni. Klikoni në seksionin e ‘stickers’ që ndodhet në të djathtë të hapësirës për të shkruar.

Klikoni “krijo sticker” dhe zgjidhni një foto nga galeria. Do të shfaqen disa mjete pune që ju lejojnë të punoni imazhin sipas dëshirës, të prisni, shkruani, vizatoni dhe vendosni foto të tjera. Kur të jeni kënaqur me krijimin tuaj, shtypni “send” për ta dërguar.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni në rregull me këtë, por ju mund të tërhiqeni nëse dëshironi. Pranoj Lexo më shumë